es | eu | en
home  |   previous editions  |   2013 edition  |  the central region  |  the central region  |  uzbek cotton
THE CENTRAL REGION
Uzbek Cotton


Country: Spain, Uzbekistan
Year: 2013
Duration: 25'
Direction: Lluis Escartín

Author, productor, camera, editor: Lluís Escartín

World premiere

Sinopsis

Good words, good thoughts, good actions.



Bio

Lluís EscartínLluís Escartín is a misfit in most areas of life. He is either shooting a film or a gun, or his playing with his kids in the wild.

Filmography

  • Uzbek Cotton (2013)
  • The Silence between the shots (2012)
  • Amanar Tamashek (2010)
  • Tabu Mana (2009)
  • Gora Terra Film (2008)
  • Nescafé – Dakar (2008)
  • Terra Incognita (2005)
  • Texas Sunrise (2002)
  • Amor (2001)
  • Ivan Istochnikov (2001)
  • Mohave Cruissing (2000)
  • Path of the Bees (1999)
  • Aguila, AZ. (1992)
  • 75 Drive-a-way (1991)
PROMOTED BY
Gobierno de Navarra
ORGANIZED BY
NICDO
WITH THE AID OF
Con la financiación del Gobierno de España. Instituto de la Cinematografía y las Artes Audiovisuales Acción Cultural Española
WITH THE SUPPORT OF
Ayuntamiento de Pamplona Goethe Institut Centro de Arte Contemporáneo de Huarte Instituto Cervantes Fundación Caja Navarra Universidad de Navarra - Facultad de Comunicación Institut Français
WITH THE AID OF
Filmoteca de Navarra Planetario de Pamplona Teatro Gayarre Hotel Tres Reyes Hotel Maisonave Reyno Gourmet Artazu Bodegas y Viñedos
MEDIA PARTNER
Radio 3
Uso de cookies:
Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para recopilar información estadística sobre su navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Más información