Las
cosas
que no
fueron
también
son
es | eu | en
home  |   previous editions  |   2013 edition  |  the central region  |  the central region  |  uzbek cotton
THE CENTRAL REGION
Uzbek Cotton


Country: Spain, Uzbekistan
Year: 2013
Duration: 25'
Direction: Lluis Escartín

Author, productor, camera, editor: Lluís Escartín

World premiere

Sinopsis

Good words, good thoughts, good actions.



Bio

Lluís EscartínLluís Escartín is a misfit in most areas of life. He is either shooting a film or a gun, or his playing with his kids in the wild.

Filmography

  • Uzbek Cotton (2013)
  • The Silence between the shots (2012)
  • Amanar Tamashek (2010)
  • Tabu Mana (2009)
  • Gora Terra Film (2008)
  • Nescafé – Dakar (2008)
  • Terra Incognita (2005)
  • Texas Sunrise (2002)
  • Amor (2001)
  • Ivan Istochnikov (2001)
  • Mohave Cruissing (2000)
  • Path of the Bees (1999)
  • Aguila, AZ. (1992)
  • 75 Drive-a-way (1991)
PROMOTED BY
Gobierno de Navarra
ORGANIZED BY
NICDO
WITH THE AID OF
Con la financiación del Gobierno de España. Instituto de la Cinematografía y las Artes AudiovisualesAcción Cultural Española
WITH THE SUPPORT OF
Ayuntamiento de PamplonaGoethe InstitutCentro de Arte Contemporáneo de HuarteTeatro GayarreLa Fábrica
MEMBER OF
PantallaIberofestLa Mesta
PARTNERS
Filmoteca de NavarraPlanetario de PamplonaMuseo OteizaMuseo Universidad de NavarraHotel Tres ReyesHotel Maisonave
MEDIA PARTNER
Radio 3

Uso de cookies:
Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para recopilar información estadística sobre su navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Más información